Tangisan naluri - Anuar Zain; Boon, Tan; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1998)
Terdapat sebuah lagu yang merupakan petikan dari album Anuar Zain yang dimuatkan dalam CD ini.
Tangisan Naluri / (4:51)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia