BMG DJ Sampler volume 5. - Awie; Ziana Zain; Wings; All-X's; Search; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music, 1996)
Terdapat empat belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini. Tiga daripadanya adalah soundtrack dari filem Merah.
CD 1 : Semua Dah Tertulis / Awie (6:24) -- Senja Nan Merah / Awie & Ziana Zain (6:30) -- Ingin Masuk Syurga / Awie (5:43) -- Biru Mata Hitamku / Wings (4:42) -- Enigma / Wings (2:36) -- Satu Titik Yang Kosong / Wings (4:09) -- Seroja / Search (4:28) -- Satu Bangsa, Satu Arah / Search (4:50) -- Mata Kucing / Search (2:50) -- Nostalgia Cinta / Awie (4:18) -- Bahagia Menemuimu / Awie (5:29) -- A-go-go Alam Kita / All-X's (5:05) -- Sayang Ku Sayang / All-X's (4:27) -- Dalam Kebisuan / All-X's (4:56).
Koleksi Khas Wiramanja.
Awie, Ziana Zain, Wings, Search, All-X's.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music