Dang Dang Dut : Super Reggae Disco-Dut Hits! - Amelina; Sheeda; Iwan; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Yang Tersayang / Amelina & Iwan (5:10) -- Secangkir Madu Merah / Amelina & Sheeda (3:58) -- Lagu Hits Buatmu (Adunan Semula) / Iwan (4:25) -- Anak Dara (Adunan Semula) / Amelina (4:38) -- Cinta Sabun Mandi / Iwan (3:46) -- Angkat Kaki (Adunan Semula) / Sheeda (4:51) -- Kembalikan Dia / Iwan (5:10) -- Rindu (Adunan Semula) / Amelina (3:49) -- Gadis Atau Janda / Sheeda & Iwan (2:57) -- Cinta Tak Keruan / Iwan (5:05).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay; Popular music