Kasih bukan belenggu - Ahmad Jais; Fauzi Marzuki; Sony Music Entertainment (Kuala Lumpur : Sony Music Entertainment, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama Melayu yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kasih Bukan Belenggu / (4:42) -- Guruku Yang Cantik / (3:45) -- Joget Putus Benang (Boleh Disambung) / (3:38) -- Secalit Duka / (4:22) -- Mak Inang Kayangan / (4:45) -- Sekadar Bertanya / (4:05) -- Tari Sindir / (3:50) -- Bungaku Puja Dipetik Orang / (4:24) -- Boleh Jangan Tak Boleh / (3:21) -- Sikembang Desa / (4:00).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music