Lagu-lagu dari filem dan kenangan lama - Abdullah Chik; Noraniza Idris; Life Record Industries (Singapore : Life Record Industries, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu dari filem Melayu lama yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Hasrat Rohani / (3:26) -- Tudung Saji / (4:55) -- Budi Setahun Segunung Intan / (2:20) -- Bulan Di Tutup Awan / (2:45) -- Suka Sama Suka / (2:47) -- Hati Ke Hati / (3:04) -- Tetapkan Hati Mu / (4:00) -- Joget Bertegoh Janji / (3:02) -- Bunga Bukan Sekuntum / (2:34) -- Lama Dan Baru / (3:44).
Koleksi Khas Wiramanja.
Volume 9
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia