Sakar mawar : kumpulan puisi - Azmi Yusoff, 1954- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2014)
Menghimpunkan 99 buah puisi yang terhasil dari tahun 1977 hingga 2013.
Keywords: Malay poetry; Malay poetry -- Malaysian authors