Mimpi Laila : kumpulan drama pentas kanak-kanak - Amelia Hashim, 1952- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2013)
Menghimpunkan empat buah skrip drama pentas kanak-kanak yang hadir sebagai satu wacana sastera bagi mengisi kelompangan teks sastera untuk kanak-kanak.
'Hadiah Sastera Perdana Malaysia 2013 : Kategori Kumpulan Drama Kanak-Kanak'
Keywords: Young adult drama, Malay; Young adult fiction, Malay