Ke arah pemupukan kesepaduan dalam kepelbagaian masyarakat 1Malaysia - Abdul Rahman Abdul Aziz; Ahmad Zaharuddin Sani Ahmad Sabri; Muhamed Nor Azman Nordin; Institut Pemikiran Tun Dr. Mahathir Mohamad; Arkib Negara Malaysia (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2014)
On social interaction, multiculturalism and race relations in Malaysia.
In Malay.
Keywords: Social interaction -- Malaysia; Malaysia -- Race relations; Multiculturalism -- Malaysia