Berbalas pantun mandala sukma : kumpulan pantun - 'Azimin Daud, 1974- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2014)
Buku ini membahagikan 10 tema pantun, meliputi pantun'Orang Berdagang','Belajar Berpantun','Tekun Bekerja','Selamat Hari Ulang Tahun','Kasihnya Bertali','Perpaduan','Mengenang Jasa','Berbuat Baik Dibalas Baik','Rahsia Bicara' dan'Ibadah Ramadan' dalam bentuk yang tersendiri.
Keywords: Pantoums; Malay poetry