An alphabehaverial index to the acts and ordinance [Okt. - Dis. 1904] (London : Public Record Office)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti senarai nama juri; minit mesyuarat Dewan Perundangan; perlantikan; perletakan jawatan; pemecatan; pertukaran tempat kerja; peraturan di bawah'The Quarantine and Prevention of Disease Ordinance 1886'; taksiran tanah dan bangunan; Anggaran Majlis Bandaran 1905; laporan perkembagaan dan penyata akaun Majlis Bandaran; hukuman di buang negeri; pemberian sijil kerakyatan; Laporan tahunan Kajicuaca Negeri Selat 1903; minit mesyuarat komisari Majlis Bandaran 1904; Ordinance no. XV - XXI of 1904 -'Netherlandsch-Indische Handelsbank';'Supply';'Defence Contribution Ordinance Amendment'; Öpium Ordinance Amendment'; rang undang-undang -'Pilots Ordinance Amendment';'Defence Contribution Ordinance Amendment';'Widows and Orphans Pension'; dan'Court Ordinance Amendment'.
Government gazette