Kampung Duyung ke Gunung Ledang : kumpulan puisi - Kasajiza A.S., 1950- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2014)
Meriwayatkan kisah hidup Hang Tuah dengan menggunakan bait-bait puisi yang indah serta mudah difahami.
Koleksi Sumbangan Dr Awang Sariyan.
Keywords: Malay poetry