Tok qadi dan tok guru : warisan cerpen Tok Kenali - Abdullah al-Qari Hj. Salleh, 1937- (Kenali, Kelantan : Pustaka Asa, 1988)
Cerpen-cerpen di sekitar tugas para qadhi , orang alim, guru, pendidik, pentadbir, para cendekiawan ('ulama' dan'umara')
Keywords: Islamic stories