Kumpulan puisi : siang tak pernah mungkir dan kau akan dewasa - Baharuddin Zainal, Datuk, 1939- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2014)
Kumpulan puisi ini menghimpunkan 80 buah puisi Sasterawan Negara ke-12, Dato' (Dr.) Baharuddin Zainal atau lebih dikenali sebagai Baha Zain.
Malay poetry.
'Edisi Khas Sasterawan Negara'
In Malay.
Keywords: Malay poetry