Glosari industri pembuatan kapal terbang : bahasa Inggeris-huraian-bahasa Melayu, bahasa Melayu-bahasa Inggeris. (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2003)
English-Malay, Malay-English dictionary of aircraft industry terms.
Mengandungi rujukan bibliografi (mukasurat 103-105).
Text in English and Malay.
Keywords: Aircraft industry -- Dictionaries