Kaligrafi Cina ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2013)
Memaparkan keunikan tulisan kaligrafi cina dalam sebuah karya seni.
Title from title screen.
Sebahagian temubual dalam Mandarin dan Inggeris dengan sarikata Bahasa Melayu.
Skrip, Aninah Janang ; jurukamera, Saidi Ab. Rahman, Mohd Yusri Faizal, Mohd Asyraf Zakaria ; muzik, Mohd Ihsanuddin Zulkifli.
Suara latar: Norhayati Abbas.
Dolby Digital Plus.
DVD format.
Keywords: Chinese calligraphy; Calligraphy, Chinese