Masjid Jamek : Refleksi senibina Moghul & Moor ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2012)
Senibina Masjid Jamek yang menjadi warisan budaya negara. Menjadi ikon kepada senibina masjid di negara ini yang mempunyai pengaruh senibina Moghul dan Moor dari India.
Title from title screen.
Skrip, Aninah Janang, Rosli Mohd Nordin ; jurukamera Mohd Mustapha Abdullah
Dolby Digital Plus.
DVD format.
Keywords: Mosques -- Malaysia; Mosques -- Architecture, Asian; Islamic architecture