Ekskavasi Lembah Bujang ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2012)
Kajian tapak arkeologi Sungai Batu merupakan ekskavasi Lembah Bujang yang mendapati batu-batuan yang telah ditinggalkan semenjak tahun 110 M.
Title from container.
Skrip, Suzana Jasmi ; grafik, Nor Azman Abu Samah ; muzik, Azrul Ariffin ; jurukamera, Mohd Najib Mohd Noor, Mohd Shariffudin Mohd Arshad
Suara latar: Anuar Jamil
Dolby Digital Plus.
DVD format.
Keywords: Archeology; Bujang Valley (Kedah) -- Antiquities