Dr. Muhammad Uthman El-Muhammady ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2013)
Dr. Muhammad Uthman El-Muhammady merupakan seorang tokoh pemikir Islam, pendakwah bebas, ulama' serta penulis Islamik terutama dalam bidang pemikiran, peradaban dan tamadun Islam. Beliau merupakan Tokoh Maal Hijrah Kebangsaan pada tahun 2005.
Title from tilte screen.
Skrip, Suzana Jasmi ; jurukamera, Wan Suriyadin Wan Ahmad, Baharin Md Shah, Ahmad Ezwan Mohd & Muhammad Syafiq Aziz
Suara latar: Norhayati Abbas.
Dolby Digital Plus.
DVD format.
Keywords: Muhammad Uthman El-Muhammady, -- 1943-2013.; Scholar, Muslim -- Malaysia -- Biography; Islamic scholar -- Malaysia -- Biography; Ulama -- Malaysia