Datuk Dr. Usman Awang ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2012)
Datuk Dr. Usman Awang adalah seorang sasterawan negara. Perwatakan peribadinya yang lemah lembut dan mesra menjadikan beliau seorang seniman yang berjiwa rakyat. Pada tahun 1982 Usman Awang telah dipilih menerima SEA Write Award serta Anugerah Sastera Negara bagi tahun 1983.
Title from container.
Skrip, Suzana Jasmi ; grafik, Ihsanuddin Zulkifli ; jurukamera, Mohammad Kusyairee Mohammad Zabidi & Mohd Najib Mohd Noor.
Suara latar: Norhayati Abas.
Dolby Digital Plus.
DVD format.
Keywords: Usman Awang, -- Datuk, -- 1929-2001.; Authors, Malay -- Malaysia -- Biography