Datuk A. Samad Said ([Kuala Lumpur] : Radio Televisyen Malaysia, 2013)
Datuk A. Samad Said atau nama penuhnya Abdul Samad bin Muhammad Said merupakan sasterawan negara. Pencapaian dan sumbangan A. Samad Said dalam memperkaya dan meninggikan nilai kesusasteraan Melayu telah mendapat penghargaan. Beliau telah dinobatkan sebagai Sasterawan Negara pada tahun 1985.
Title from container.
Skrip, Mohd Aliff Mohd Nor ; muzik, Azrul Ariffin ; kamera, Mohanaraj Naidu.
Suara latar: Annie Varghese.
Dolby Digital Plus.
DVD format.
Keywords: A. Samad Said -- Datuk, -- 1935-; Authors, Malay -- Biography