Jaringan bahasa : logik, retorik dan globalisasi - Lim, Kim Hui; Har, Wai Mun (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2013)
On rhetoric and usage of Malay language.
Koleksi Sumbangan: Prof Dr. Nor Hashimah Jalaluddin.
Koleksi Sumbangan Dr Mohd Nasrin.
Includes bibliographical references (page 341-356) and indexes.
In Malay.
Keywords: Malay language -- Rhetoric; Malay language -- Usage; Malay language -- Globalization; Malay language -- Social aspects -- Malaysia