Undang-undang dan pengurusan sisa industri di Malaysia dan Eropah - Mohd Bakri Ishak (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2013)
On law and legislation of refuse and disposal industry in Malaysia and Europe.
Mengandungi rujukan bibliografi (muka surat 171-176) dan indeks.
Keywords: Refuse disposal industry -- Malaysia; Refuse disposal industry -- Europe; Refuse and refuse disposal -- Malaysia; Refuse and refuse disposal -- Europe; Refuse disposal industry -- Law and legislation