Pasca syahadah - Faisal Abdurrahman (Batu Caves, Selangor : Must Read, 2012)
Buku ini dihasilkan bagi membuka ruang kepada mualaf/ saudara muslim mempelajari Islam dengan kaedah yang mudah difahami.
Keywords: Profession of faith (Islam).; Islam -- Doctrines; Faith (Islam).; Muslim converts