Najib Razak : transformasi pentadbiran - Abdul Rahman Aziz; Mohd. Azizuddin Mohd. Sani; Universiti Utara Malaysia. Institut Pemikiran Tun Dr. Mahathir Mohamad (Sintok, Kedah Darul Aman : Institut Pemikiran Tun Dr. Mahathir Mohamad, Universiti Utara Malaysia, 2011)
Issues on political leadership of Najib Tun Razak ; collection of articles.
Kelangsungan kepimpinan / Abdul Rahman Abdul Aziz & Muhamed Nor Azman Nordin -- Konsep Najib Poleristokrat / Md. Shukri Suib -- Ekonomi Malaysia / Ismail Md. Salleh -- Demokrasi permuafakatan dan politik kepartian / Mohd. Azizuddin Mohd. Sani -- Transformasi pentadbiran dan perkhidmatan awam di Malaysia / Malike Ibrahim -- Reformasi undang-undang dalam era transformasi pentadbiran / Rusniah Ahmad -- Pendidikan berkualiti dan berkemampuan / Yahya Don -- Pembangunan ketenteraan dan pertahanan Malaysia / Mohamad Faison Keling -- Dasar luar Malaysia / Rusdi Omar dan Mas Juliana Mukhtarudin.
Includes bibliographical references.
Keywords: Mohd. Najib Tun Haji Abd. Razak, -- Datuk Seri, -- 1953-; Prime ministers -- Malaysia -- Biography; Politician -- Malaysia -- Biography; Malaysia -- Politics and government