Warisan seni bina Negeri Sembilan - Mohamad Tajuddin Mohamad Rasdi, 1962-. (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2012)
Traditional houses of Negeri Sembilan, Malaysia.
Includes index.
Includes index.
In Malay.
Koleksi sumbangan : Abd Razak Hussin.
Keywords: Architecture, Domestic -- Malaysia -- Negeri Sembilan; Vernacular architecture -- Malaysia -- Negeri Sembilan