Mengenal dan menangani orang kurang upaya - Asiah Ahmad (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2013)
Kandungan buku ini kebanyakannya memberi maklumat secara umum tentang ciri-ciri, kategori dan klasifikasi OKU serta faktor-faktor yang menyumbang kepada kekurangan upaya seseorang itu.
Bibliografi : ms. 147.
Keywords: People with disabilities -- Care; People with disabilities; People with disabilities -- Services for; Handicapped children