Penyelidikan berasaskan sekolah - Mohd Nor Anuar (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2012)
'Buku ini ditulis khusus untuk penulis berkongsi pengalaman dan menyebarkan maklumat dengan rakan komuniti pendidikan seperti pelajar, pendidik, jurulatih dan teknopreneur yang telah dipertanggungjawabkan untuk membangunkan teras pembangunan pendidikan seperti membina modal insan, memperkasakan sistem persekolah dan melonjakkan kecemerlangan institusi perguruan dan persekolahan'.
Includes bibliographical references (pages 325-333) and index.
Bibliografi : ms. 325.
In Malay.
Keywords: Education -- Research; Education -- Research -- Methodology; Educational planning; Educational leadership