Kisah 40 tahun kegagalan Harimau Malaya untuk menjejak kaki di piala dunia : cerita Malaysia tidak ke Piala Dunia - Maximus, Lucius, 1979- (Cheras, Selangor : Dubook Press, 2013)
History of Malaysia's failure to qualify for Football World Cup.
In Malay.
Keywords: Soccer teams -- Malaysia -- History; Soccer -- Malaysia