Glosari seni : istilah kesenian Melayu - Rahmah Bujang; Universiti Malaya. Akademi Pengajian Melayu (Kuala Lumpur : Akademi Pengajian Melayu, Universiti Malaya, 2003)
Malay dictionary of art terms.
'Penerbitan sempena Perayaan Jubli Emas APM'
Includes bibliographical references (p. 169).
Keywords: Arts -- Dictionaries -- Malay; Arts, Malaysian -- Dictionaries -- Malay