Shamsiah Fakeh : srikandi Melayu yang dilupakan - Shafie Abd. Rahman (Batu Caves, Selangor : Yamani Angle Sdn. Bhd., 2013)
Biografi nasionalis daripada parti pembangkang semasa era pra-kemerdekaan, Shamsiah Fakeh.
Rujukan : ms. 277-278.
In Malay.
Keywords: Shamsiah Fakeh, -- 1924-2008.; Historical fiction, Malay; Nationalist -- Malaysia -- Biography