Jenayah akademik pemimpin UMNO : PAS jawab pembohongan Mahathir. - Parti Islam Semalaysia. Jabatan Penerangan dan Penyelidikan ([Batu Caves, Selangor Darul Ehsan] : Jabatan Penerangan dan Penyelidikan PAS Pusat, 1995)
History of UMNO, United Malays National Organisation.
Koleksi Sumbangan : Dr. Syed Husin Ali.
In Malay.
Keywords: United Malays National Organisation -- History; Political parties -- Malaysia; Malaysia -- Politics and government