Mokhtar Dahari : legenda bola sepak Malaysia - Zinitulniza Abdul Kadir, 1971- (Kuala Lumpur, Malaysia : Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2013)
Biography of Mokhtar Dahari, a Malaysian soccer player.
Koleksi Sumbangan : Abdul Ghafar Ibrahim (AGI)
In Malay.
Keywords: Mokhtar Dahari, -- 1953-1991.; Soccer players -- Biography; Malaysia