Tonggak 10 : pemacu Selangor 2005. - Selangor. Unit Perancang dan Pembangunan Negeri ([Shah Alam] : Unit Perancang dan Pembangunan Negeri, Pejabat Setiausaha Kerajaan, Negeri Selangor Darul Ehsan, 1998)
Economic forecast and social prediction for Selangor, Malaysia.
Includes index.
In Malay.
Keywords: Economic forecasting -- Malaysia -- Selangor; Social prediction -- Malaysia -- Selangor; Selangor -- Economic conditions