25 soal jawab martabat wanita dalam Islam - Faisal Abdurrahman; Fizree Rashid (Batu Caves, Selangor : Must Read, 2013)
Naskhah ini merungkai persoalan-persoalan mengenai martabat wanita dengan menggunakan firman Allah SWT, hadis dan pandangan ulama secara saintifik.
Keywords: Women -- Legal status, laws, etc. (Islamic law).; Women in Islam; Muslim women -- Conduct of life; Women's right -- Religious aspects -- Islam