25 tahun kepimpinan ulamak : membangun bersama Islam - Abdul Aziz bin Nik Mat, Haji Nik, 1931-; Parti Islam Semalaysia. Dewan Ulama (Kuala Lumpur : Nufair Street dengan kerjasama oleh Dewan Ulamak, PAS Pusat, 2009)
Essays on the role of ulama on the development of Islam and political activities in Kelantan.
Continues: Mutiara 2 Tok Guru.
Includes bibliographical references (p. 210-214).
Keywords: Islam and politics -- Malaysia -- Kelantan; Ulama -- Malaysia -- Kelantan; Kelantan -- Politics and government