Lagu rakyat - Roslan Madun (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan, Kesenian Dan Warisan Negeri Selangor, 2005)
Mengandungi 10 koleksi lagu-lagu rakyat yang didendangkan oleh penyanyi lagu rakyat dan penggiat seni, Roslan Madun.
Mengilir Sungai Pahang -- Puteri Wanangseri -- Tun Teja -- Duka Megat Panji Alam -- Wau wau Pepeh -- Lemak Manis -- Tebang Tebu -- Burung Kenek-Kenek -- Nazam Mukjizat -- Muhammad Kekasih Allah.
Keywords: Folk songs, Malay; Folk music, Malay; Folk music -- Malaysia