Inspitari 2011 - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan & Kesenian Negara, 2011)
Pementasan Inspitari 2011 yang melibatkan kumpulan Kesenian Jabatan Kebudayaan dan kesenian Negara dari 14 buah negeri, telah mempamerkan karya dan produk baru yang lebih dinamik dan segar. Selain dapat memperbanyakkan koleksi tarian baru yang unik dan beridentiti Malaysia, Inspitari juga mampu meningkatkan daya kreativiti koreografer dan artis tari serta menjadi pemangkin ke arah melahirkan kumpulan tari yang mantap, berketerampilan dan profesional.
DVD format
Keywords: Folk dancing -- Malaysia; Folk dancing