Tari melayu Malaysia - Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan ([Kuala Lumpur] : ASWARA)
Mempersembahkan tarian klasik, tarian rakyat sabah dan sarawak, tarian rakyat dan tarian kreasi baru.
DVD format.
Keywords: Dance -- Malaysia; Folk dancing -- Malaysia