Bibliografi kesusasteraan bandingan - Khairoslinda Wan Mohd. Khairi; Aimi Umaimah Hashim Musaimi (Kuala Lumpur : Pusat Dokumentasi Melayu, Dewan Bahasa dan Pustaka, 2012)
Bibliografi Kesusasteraan Bandingan Jilid 3 ini cuba menghimpunkan karya,terbitan, artikel akhbar, majalah dan jurnal sebagai sumber primer dan sekunderyang bakal menjadi rujukan penting kepada penulis, sarjana, mahasiswa danpeminat kesusasteraan, khususnya dalam menelusuri perkembangan ilmu danpersuratan.
Sempena Seminar Antarabangsa Kesusasteraan Asia Tenggara (SAKAT) VIII, 17-18 Oktober 2012
Keywords: Malay literature -- Bibliography; Literature, Comparative -- Bibliography