Memperkaya akses kepada sumber elektronik enriching access to electronic resources, Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik Di Malaysia, 5-7 Disember 2012 - Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik Di Malaysia (2012 : Perlis); Universiti Malaysia Perlis (Perlis : Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Slaid Power Point kertas kerja yang dibentangkan dalam Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik Di Malaysia, 5-7 Disember 2012.
Keywords: Electronic information resources -- Management -- Congresses; Libraries -- Special collections -- Electronic information resources -- Congresses