Zikir-zikir amalan Rasulullah Al-ma'thurat kubra - Hijjaz Records ([Kuala Lumpur] : Hijjaz Records Sdn. Bhd., 2008)
Mengandungi audio 33 zikir amalan Rasullullah SAW dalam al-ma'thurat kubra yang dibaca oleh Bazli Hazwan UNIC dan Abdullah Fahmi, juara AQ1.
Bacaan oleh Bazli Hazwan UNIC & Abdullah Fahmi, juara AQ1
Keywords: Islam -- Prayers and devotions; Islamic meditations