Pemikiran retorik Barat : sebuah pengantar sejarah - Lim, Kim Hui. (Berakas, Negara Brunei Darussalam : Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2007)
History of rhetoric of western thought.
Rujukan : p. 326-337.
Koleksi sumbangan Prof. Dr. Ding Choo Ming.
Keywords: Rhetoric -- History; Thought and thinking