Arus teater Singapura : sebuah antologi esei teater - Djamal Tukimin, 1946- (Singapura : Pustaka Nasional, 2007)
Essays and criticism on Malay drama in Singapore.
'Pemenang Anugerah Tun Seri Lanang 2007.'-- Cover.
In Malay.
Koleksi sumbangan Prof. Dr. Ding Choo Ming.
Keywords: Theater -- Singapore -- History