Warisan sejarah Perak Kota Ngah Ibrahim - Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2012)
Menyingkap cerita disebalik kemegahan Kota Ngah Ibrahim yang menyimpan kisah konglomerat Melayu pertama yang merupakan orang terkaya Perak di ketika itu. Kota kepunyaan Ngah Ibrahim itu telah mengungkap nostalgia hidup seorang pejuang yang cuba membebaskan bangsa dari cengkaman penjajah.
DVD ini disertakan dengan sebuah buku berjudul'Khazanah Warisan Negara' dan diletakkan dalam kotak.
DVD format
Keywords: Perak -- History