Kota Kuala Kedah - Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2012)
Khazanah warisan negara akan meneruskan jejak meninjau usaha murni Jabatan muzium dan Antikuiti dalam usaha memulihara semula kesan-kesan tinggalan runtuhan Kota Kuala Kedah dan membina kembali kegemilangan kota tersebut.
DVD ini disertakan dengan sebuah buku berjudul'Khazanah Warisan Negara' dan diletakkan dalam kotak.
DVD format
Keywords: Kedah -- History