Pengembara belantara - Rahmat Sukirman; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2010)
Episod kali ini memfokuskan bagaimana para peminat pemanduan'offroad' menyusuri lembah-lembah dan denai-denai. Sungguhpun ada dikalangan mereka yang sudah berumur namun minat yang mendalam tidak pernah mematahkan semangat mereka. Saksikan bagaimana kenderaan pacuan empat roda ini diubahsuai bagi acara lasak ini. Aksi-aksi menarik juga dipaparkan bagi penggemar aktiviti ini.
DVD format
Keywords: Automobiles -- Off-road operation; Four-wheel drive vehicles -- Off-road operation