Penggali kubur wira tak didendang - Tengku Kastria Tengku Yaakob; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2010)
Memaparkan mengenai kerjaya sebagai seorang penggali kubur. Yaacob Din bekerja sebagai penggali kubur sejak 20 tahun lalu. Dalam tempoh berkenaan beliau telah mengebumikan lebih 200 jenazah islam di tanah perkuburan kampung jambu, Taiping, Perak. Pelbagai cabaran dan dugaan dihadapi oleh beliau termasuk menggali kubur dalam keadaan hujan. Setiap liang lahad siap digali dalam tempoh dua atau tiga jam.
DVD format
Keywords: Gravediggers