Dunia kopi tumbuk - Rahmat Sukirman; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2010)
Episod kali ini mengisahkan seorang pengusaha kopi tumbuk yang masih menggunakan peralatan tradisional semasa membuat kopi. Turut dipaparkan bagaimana beliau memasarkan produknya dari satu kedai ke satu kedai yang lain. Info-info mengenai kopi juga turut dipaparkan sebagai maklumat tambahan.
DVD format
Keywords: Coffee -- Malaysia; Coffee industry -- Malaysia; Coffee trade -- Malaysia