Misi tukang bot - Rahmat Sukirman; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2010)
Episod kali ini mengisahkan seorang pesara askar yang menjalankan perniagaan membuat bot fireglass. Turut dipaparkan proses membuat bot dengan menggunakan bahan gentian tetulang atau fibreglass.
DVD format
Keywords: Boats and boating