Wau Baling di persada dunia - Rahmat Sukirman; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2010)
Paparan pada kali ini beralih kepada seorang pembuat wau di Baling, Kedah. selepas bersara, cikgu Kasmin mengabdikan diri terhadap seni pembuatan wau dan menyertai pelbagai pertandingan wau dan layang-layang di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.
DVD format
Keywords: Kites -- Malaysia; Games -- Malaysia